torstai 16. lokakuuta 2014

Lihaton lokakuu - Makaronilaatikko


Soijaa pukkaa.. Makaronilaatikon kasvisversioita on monenlaisia, mutta tämä versio uppoaa ongelmitta koko pöytäseurueelle ketsuppi kyytipoikanaan. Lyhyestä virsi kaunis ja katso mielestäni paras soijamakaronilaatikon ohje Pumpkin Jam -blogista.  Jutussa mielipiteitä myös soijarouheen käsittelystä, mutta itse olen joissain resepteissä saanut muutkin tavat toimimaan.


Arkimättöä, seuranaan nopsaan ryöpättyä pinaattia ja pikkutomaattejna.

2 kommenttia:

  1. Hei, tämä sinun blogisi on aivan mahtavan ihana. Olen lukenut melkein koko arkistosi läpi; löysin tämän vasta viime viikolla. Juuri äsken ostin elämäni ensimmäiset tuoreet punajuuret ja lantut, ja nyt pilkoin ne ohjeesi mukaan ja pyörittelin muovipussissa öljyn ja mausteiden kanssa. Nyt ne ovat uunissa, ja aivan mahtava fiilis, jos tämä kasviksilla kokkaaminen olisikin näin helppoa! Kiitos tosi paljon! Blogisi on ihana ja vaikutat fiksulta ja huumorintajuiselta kirjoittajalta. T. Ruokittavana mies ja kolme teini-ikäistä

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos mitkä kehut, Mervi! Ihanaa, että joku inspiroituu - se on toiveenikin vaikka paljon omaksi ilokseen tätä tekeekin.
    Ei kasvisten valmistaminen ole vaikeaa, ongelma tuppaa olemaan että niitä ei tajuta / muisteta ostaa. Kun niitä on, lähtee vaan kokeilemaan jotain helppoa ja kehuttua. Siunattu google.. Jääpä seurailemaan, kyllä näitä reseptejä tulee lokakuun jälkeenkin ja kaikki aikaisemmatkin ovat kyllä kokeilun arvoisia.

    VastaaPoista