maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kevätputsinkia ja DIY-kokemus


Kevät herättää väistämättä siivouskärpäsen sisälläni, hyvä niin. Vähän samoin kuin Bamse-muorista kerrottiin, että siivoaa kerran vuodessa, oli siihen tarvetta tai ei. Takkien pesua, kausikamppeiden raijausta, keittiön putsinkia ja yleistä järjestelyä nyt alkajaisiksi. Ei ne kaikki hommat kevääseen välttämättä ole korvamerkitty, mutta kevät toimii innoittajana.
Hommia tehdessäni katse kiinnittyi taannoiseen kaakelitarra -tuunaukseen. Kaakeleita pyyhkiessä täytyy tietenkin noudattaa tiettyä varovaisuutta ja vedellä ei kannata läträtä. Kaiken kaikkiaan tarrat ovat säilyneet kyllä tosi siisteinä ja paikoillaan repsottamatta vajaan vuoden verran. Visuaalista silmääkin ovat miellyttäneet, kun vanhaan (rumaan) keittiöön on muutoin tyydyttävä.


Kahvinkeitin kaapissa??


Keittiössä tapahtui myös yksi ihan kumma juttu, jota on tänne täysin hölmöä tilittää, mutta pienen ihmisen elämässä suuri muutos. Kahvinkeitin meni kaappiin juhlakäyttöä odottamaan. Kroppani alkoi yllättäen reagoimaan kofeiiniin epämiellyttävillä tavoilla, joten minusta tuli teenjuoja ja keittiön tasoille saatiin lisää laskutilaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti