sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ruokaviikko


Kulunut viikko oli lomaa, josta nautin täysin siemauksin. Viikon alussa olo oli herkuttelusta turpea vaikkakin onnellinen. Kotona ollessa yksi lämmin ruoka päivässä riittää, jonka suunnittelun pohjana oli kaappien tyhjennys. Kaupasta hankin vain hyvän jauhelihan kahdelle ruoalle ja kylmäsavulohen punasen lapun houkuttelemana. Viikko sisälsi myös lounailla herkuttelua, mutta lautaselle päätyi lähinnä salaattia mukavine höystöineen. Viikon jälkeen olo on hieman keventynyt ja voipas taas loppiasena viettää juhlakauden päättäjäisiksi kuopuksen synttärit kakkuineen kaikkineen.


Maanantai
Lindströmin kastike ja täysjyväpastaTiistai
Jauheliha-sienitäytteiset paprikat.
Uudenvuoden yön herkutteluna joulun juustojen, lehtitaikinan, puolukkäjäädykkeen ja kirsikkaviinin jämät.
Keskiviikko
Hernari.Torstai
Fontanassa lounaalla

Perjantai
Kylmäsavulohikeitto, kiitos taas googlelle!


Lauantaina
Porkkana-kookoskeitto kotona olijalle.
Salaattibuffet koristurnauskuskille ja pelaajalle koululounas.


Saatte arvata, menikö nämä hevariporkkanat
keittoon vai voittiko järki..

Välipala kisakatsomossa.


Sunnuntaina
Tyhjän kaapin päivänä päästä vedetty parsakaalipasta.2 kommenttia:

  1. Tänään tein sammiollisen kasvissosekeittoa, jonka raaka-aineita en kehdannut kuvata. Nimi voisi olla joku "itäneiden juuresten saattohoito-soppa" tms. vastaava :) Ja sinne sai upotettua niiden saattohoitojuuresten lisäksi juustojen jämät.

    VastaaPoista
  2. Saattohoitosoppa, mikä kaunis nimi! Voin paljastaa, että noi kuvan hervottomasti itäneet porkkanat päätyivät soppaan. Vapiskaa gurmeekokit, " parhaista, tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa", täältä tulee pehmeät / itäneet ja rumat!

    VastaaPoista