Raejuustopaistos eli
pannarin ja kotijuuston risteytys?
![]() |
Ainakin kuvauksellisesti ottaen kylkeen sopisi jotkut kauniit marjat, mutta nyt ei kerinny. Kuvakin on kaikin puolin huono, koska asiakkaalla oli kiire. |
Reseptikirjani uumeniin oli puoliksi unohtunut nykyisiin ruokakäsityksiini loistavasti sopiva ja sovellettava jälkiruoka / iltapala. Alkuperäinen resepti Yhteishyvästä (taas kerran). Kaapista ei löytynyt ihan kaikkia reseptin aineita ja nekin mitattiin vähän sinne päin. Tässä oma muokattu versio, joka meni kyllä ihan täydestä:
Raejuustopaistos
100 g rahkaa
200 g raejuustoo
½ dl mantelirouhetta
(= pussin pohja hasselpähkinärouhetta)
1,5 dl rasvatonta maitoa
1 rkl sulaa voita tai pullomargariinia
2 rkl ruokokidesokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
1. Laita uuni kuumiamaan 200 asteeseen.
2. Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa (resepti toimii hyvin ilman mantelia / pähkinääkin.). Kaada pienehköön uunivuokaan.
3. Paista uunin keskitasolla 40 min.
Anna hetken jäähtyä, maistuu parhaimmalta puolilämpösenä marjojen tai hillosilmän kanssa (tai menee ihan el naturellenakin).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti