torstai 31. lokakuuta 2013

Yksinäisyyden kokemusta vastaanOta itseäsi niskasta kiinni. Ole itse aktiivinen. Älä jää kotiin murjottamaan. Mitään ei saa jos ei mitään annakaan. Ja mitä näitä nyt onkaan.

Jos ihminen haluaa muutosta, olen huomannut siihen auttavan usein jo sen, että tekee edes jotain. Kaikkea ei tarvitse eikä voikaan saada, ainakaan heti. Mutta askel haluttuun suuntaan on jo alku, jonka jälkeen prosessi usein alkaa toteuttamaan itse itseään. Jos asia siis oli alunperin toteutuvaksi tarkoitettu.

 
Yllytä kaveri ihaniin kirppariostoksiin
ja saa omiin pähkäilyihin mielipiteitä.


Sosiaalinen elämäni on ollut jo vuosia hieman haasteellinen, sekä henkilökohtaisista että olosuhdesyistäkin. Olen kuitenkin ohjannut (= pakottanut) itseni näkemään nyt omassa elämäntilanteessa ihmisiä ja mahdollisuuksia sosiaaliseen elämään.


  
Kutsu joku vaikka vain syömään.


En tarvitse uusia tuttavuuksia, vaan voin rakentaa sen varaan mitä jo on. Samalla olen myös noteerannut jo olemassa olevat sosiaaliset tapani ja antanut niille arvon, joka niille kuuluu.

   
Arkiset hetket tuntuvat erityisen kivoilta
jaettuna, jotenkin täydemmiltä.Jaetaan mielenkiinnonkohteita.
  

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi ja luin sen läpi. Sen verran mielenkiintoiselta vaikuttaa, että jään seuraamaan. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Voi kun kiva, Kiljunen! Tavalliset asiat voi siis kiinnostaa muitakin 😏

    VastaaPoista