keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Hyvässä ja pahassa


Siinähän se blogimatto vilahtaa, pahapaha IKEA. Tuon jo klassikoksi muodostuneen maton osto oli itse asiassa itselle ex tempore- ja hätäpäissä tapahtuma, mutta perustelin sitä itselleni materiaalilla (villa kestää kulutusta, hylkii likaa, ei veny / vanu) ja ulkonäön ajattomuudella.Huonoa omaatuntoa aiheuttavien IKEA-hankintojen lisäksi olen kehittänyt itselleni enemmän kiksejä antavan IKEAshoppailun muodon. Kuten aikaisemmin todettu, suhtaudun lähtökohtaisesti aika nihkeästi uusien huonekalujen hankintaan ja siksipä moni ruotsalaisjätin kalu on päätynyt meille jonkun muun hylkäämänä nettihuutokaupoista. Ylläolevassa kuvassa sekä kirjahylly että tv-kaappi ovat tori.fi-löytöjä, hinta yhteensä 70€.


20€.


Tauluhylly 10€.

Tässä muutama kuvaesimerkki löydöistä. Lisäksi nurkissa ainakin vaatekaappi sekä kaikkee pientä kivaa, kuten kahvikuppia, keittiösälää, lakanaa, verhoa ja kangasta.

Ja jotten pääse kylpemään ekologisuuden harhassa, lasten huoneet on kyllä tylsääkin tylsemmin sisustettu ikealaisittain. Viime viikonloppuna koottiin pojalle sänky, jonka hankintaa perustelin sillä, että parisänky -mahdollisuudesta on hyötyä pitkällä tähtäimellä.Tämä sekoilu tällä asialla varmaan kertoo nykyihmisen tasapainoilusta hyvän ja pahan välimaastossa. Olen ajatellut, että jos (ja kun) en pysty maailmaa pelastamaan, on ehkä hyvä että teen edes jotain enkä yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti