tag:blogger.com,1999:blog-3598729994937969307.post5326547546085137013..comments2023-10-14T14:57:55.319+01:00Comments on Ruodussa ja rempallaan: Kuukauden ruokalasku 2/2-V-http://www.blogger.com/profile/14131304713734534368noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3598729994937969307.post-59712138457917690292014-03-03T20:00:17.192+00:002014-03-03T20:00:17.192+00:00Kiva kun kävit!
Tykkään ruotia näitä arkijuttuja :...Kiva kun kävit!<br />Tykkään ruotia näitä arkijuttuja :) Olen muuten todennut, että ruokaremontin jälkeen ruokalasku on pienentynyt, vaikka hankin monet yksittäistuotteet aikaista kalliimmalla, esim. luomu- ja kauramaito, kaurakerma taviksen sijaan. "Kaiken alusta asti tekeminen" kuulosata tutulta ja se on varmaan suurin yksittäinen tekijä myös kustannustehokkuudessa :)-V-https://www.blogger.com/profile/14131304713734534368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3598729994937969307.post-50165216318329117742014-03-03T05:52:59.757+00:002014-03-03T05:52:59.757+00:00Mielenkiintoinen kirjoitus! Aika hyvältä kuulostaa...Mielenkiintoinen kirjoitus! Aika hyvältä kuulostaa nuo budjetit ja ateriat, ja olen aivan samaa mieltä tuosta, että ruokaan kannattaa investoida. Toki halvalla saisi syötyä valkoista makaronia ja nuudeleita, mutta pidemmän päälle lähtee vain puhti ja mielenkiinto koko syömisestä. Itse kannatan juuri tuota, että ostaa laadukkaita (mutta edullisia) raaka-aineita ja tekee kaiken alusta asti itse (ehkä jotain jogurtteja ja rahkoja lukuun ottamatta), säästääpä eineksissä ja puolivalmisteissa sitten ja välttyy turhilta lisäaineilta, sokereilta, kovetetuilta rasvoilta ja suolalta. Pipsahttps://www.blogger.com/profile/08670645451620211445noreply@blogger.com